Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier SPOT på uddannelserne
 
 
 
 

Nyhedsbrev Danske Erhvervsskoler | September 2014

 
 
 
 

2 ud af 3 EUX-elever får praktikplads

2 ud af 3 EUX-elever får praktikplads i en virksomhed. Den sidste tredjedel går i skolepraktik. Det viser Danske Erhvervsskolers nye kortlægning af praktikpladssituationen for EUX-eleverne. Det er godt nyt, men ikke godt nok.


Læs hele artiklen her

 

 

Grundfos: Lad os få EUX gjort hulens populær

EUX giver Grundfos mulighed for at rekruttere fra en bredere målgruppe. Virksomheden ansætter en stor portion EUX-elever hvert år, og hvis eleverne kunne komme på skole på skift, ville uddannelsesleder Jesper Kvistgaard gerne ansætte endnu flere.


Læs hele artiklen her

 

 

Tømrervirksomhed: EUX er en god kombi

Forrige måned blev tømrer- og snedkermester Henning Hansens første EUX-lærling udlært. Den mellemstore virksomhed har været pionerer i forhold til den nye erhvervsuddannelse, fordi Henning og Margit Hansen kunne se de oplagte muligheder ved at kombinere det boglige med håndværket.


Læs hele artiklen her

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Danske Erhvervsskolers kortlægning af EUX-praktikpladser

Danske Erhvervsskolers undersøgelse er baseret på en spørgeskemaundersøgelse blandt ledere og praktikpladsansvarlige, der har viden om praktikpladssituationen for EUX-elever. Der var 20 erhvervsskoler, der udbød EUX i skoleåret 2013/2014. Der indgår erfaringer fra 18 af de 20 skoler i undersøgelsen.

Download hele undersøgelsen her 

 

 

 
 
 
 

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier  -  Ny Vestergade 17, 2. sal  -  1471 København K
Tlf.: 333 77 888

 
 
Frameld nyhedsbrev