Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier SPOT på uddannelserne
 
 
 
 

Nyhedsbrev Danske Erhvervsskoler | August 2015

 
 
 
 

Erhvervsskolerne har fokus på introforløb

En rundspørge foretaget af Danske Erhvervsskoler viser en klar tendens på erhvervsskolerne. 30 ud af 34 adspurgte erhvervsskoler laver særlige velkomst- eller introforløb i år for de nye elever, der begynder på grundforløb 1 (GF1). Skolerne siger samstemmende, at målet er at skabe relationer og tryghed, at sikre, at eleverne er læringsparate og forebygge frafald.


Læs mere

 

 

Frafaldet på TEC er halveret efter nyt introforløb

På blot 2 år er frafaldet halveret på TEC’s afdeling for el, automation og data, for de elever, der har deltaget i skolens nye introforløb. Forløbet er udarbejdet i samarbejde med True North og består af en fire dages lang camp. 


Læs mere 

Se også CampTEC´s introfilm her

 

 

Idræt, økologi og plads til ungdommelig energi

Med sensommerens nye hold på grundforløb 1 får Hotel- og Restaurantskolen i København over hundrede elever, der alle kommer direkte fra folkeskolen. Skolen byder de unge velkommen med idræt, sociale aktiviteter og et håb om, at de hurtigt vil føle sig velkomne og trygge på stedet.


 Læs mere

 

 

Gode introforløb kan gøre hele forskellen

True North har siden 2007 afholdt camps med fokus på personlig og faglig udvikling for teenagere. Nu udvikler de også camps og introforløb målrettet erhvervsskolerne. 


 Læs mere

 

 

Billedet øverst er venligst udlånt fra EUC Sjælland og er fra GF1 elevernes første skoledag 10. august 2015.

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier  -  Ny Vestergade 17, 2. sal  -  1471 København K
Tlf.: 333 77 888

 
 
Frameld nyhedsbrev