Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier SPOT på uddannelserne
 
 
 
 

Nyhedsbrev februar 2013

 

 

 
 
 
 

Mor er den bedste studievejleder

En ny rundspørge, foretaget af Danske Erhvervsskoler, viser, at et klart flertal af eleverne i 9. klasse primært lytter til mor og far forud for valget af gymnasieretning. Men er de klædt på som rådgivere…

57 procent af de unge, der ønsker at komme i gymnasiet efter sommerferien, har hovedsageligt brugt deres forældre som studievejledere forud for valget af gymnasieretning, og i særdeleshed mor. Det viser en solid rundspørge gennemført af Danske Erhvervsskoler blandt elever i 9. klasse, der vælger gymnasieretning her den 1. marts.


Læs artiklen her

 

 

Syddansk Erhvervsskole uddanner forældre

- Vi går direkte efter forældrene, fortæller Lars Havelund, kommunikationschef på Syddansk Erhvervsskole. Han er ved at planlægge kommunikationsindsatsen mod folkeskolens ældste klasser til efteråret, og i år er det forældrene, der er i fokus.


Læs artiklen her

 

 

Flere unge på hhx og htx, tak

Hos Dansk Erhverv ærgrer man sig over, at ikke flere unge ser ud til at vælge hhx eller htx efter sommerferien.


Læs hele kommentaren fra Dansk Erhverv

 

 

Nyt nyhedsbrev

Første udgave af Praxis er gået i luften...


Læs mere her

 

 

Vejledningspartnerskaber

For at opnå bedst mulig vejledning af de unge foreslår Danske Erhvervsskoler i deres Folkeskoleudspil, at folkeskolelærere, vejledere og forældre skal indgå ”vejledningspartnerskaber” omkring den enkelte elev.


Læs mere

 

 

Danske Erhvervsskolers rundspørge viser

De unges svar, viser ikke overraskende, at flertallet nemlig 67 pct. ønsker at komme på stx efter sommerferien, 22 pct. vil gerne på hhx, og 11 pct. forventer at vælge htx...


Læs mere

 

 

 
 
 

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier  -  Ny Vestergade 17, 2. sal  -  1471 København K
Tlf.: 333 77 888

 
 
Frameld nyhedsbrev