Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier SPOT på uddannelserne
 
 
 
 

Nyhedsbrev maj 2013

 

 

 
 
 
 

Svendebrev med gymnasiefag er populært

Ungdomsuddannelsen EUX har på bare tre år oplevet stor fremgang. Ingeniørforeningen og Danske Erhvervsskoler ser dog gerne, at mange flere unge ser fordelen ved at kombinere en erhvervsuddannelse med en adgangsgivende eksamen.


Læs mere

 

 

Tech College Aalborg: EUX dækker et hul

- Antallet af unge, der ønsker en EUX-uddannelse boomer. Vi har oplevet en stærkt stigende interesse for EUX-uddannelsen, lige siden vi begyndte at udbyde den, fortæller Henrik Routhe, der er uddannelseschef på Tech College Aalborg.


Læs mere

 

 

EUX skal udbredes

EUX er en uddannelse på vej frem. Der er stigende interesse for den, men stadig kun få der tager den. En af grundene til det er, at kun ganske få skoler har mulighed for at tilbyde EUX. Det skal der laves om på.


Læs mere

 

 

Nyt nyhedsbrev

Praxis er gået i luften...


Læs mere

 

 

Forældre elsker EUX:

”Det undrer mig ikke, at forældrene og især mødrene er begejstrede for EUX. Det er en super god uddannelse, der netop kombinerer det håndværksmæssige og svendebrevet med studiekompetencer. Den kombination må alle forældre kunne se perspektivet i, og derfor skal vi også have udbredt muligheden for at tilbyde EUX på langt flere erhvervsskoler, end det er muligt i dag, siger Ib Haahr, formand for Danske Erhvervsskoler - Bestyrelserne.

 

 

 

Løsningsmodel

Danske Erhvervsskoler - Lederne har konkrete ønsker, der vil styrke og udbrede EUX


Læs mere
 

 

 

 
 
 

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier  -  Ny Vestergade 17, 2. sal  -  1471 København K
Tlf.: 333 77 888

 
 
Frameld nyhedsbrev