Del
 | Pressemeddelelse

Danske Erhvervsskoler byder ny undervisningsminister velkommen

Den nye undervisningsminister, Tina Nedergaard, er ikke ny i erhvervsskole-sammenhæng. Det tegner godt for erhvervsuddannelserne.

"Vi vil gerne ønske Tina Nedergaard tillykke med Undervisningsministerposten. Vi ser frem til at samarbejde med hende og glæder os over, at vores nye minister har en del erfaring inden for erhvervsuddannelserne. Vi har indtryk af, at hendes hjerte banker for netop vores uddannelsesområde, og det er jo et godt udgangspunkt for et fremtidigt samarbejde", siger Jørn Ibsen, direktør for Danske Erhvervsskoler – Bestyrelserne.  

Tina Nedergaard overtager posten fra Bertel Haarder, som i denne omgang har siddet som Undervisningsminister siden 2005.

"Det er på den baggrund ikke kun et vigtigt område, Tina Nedergaard bliver minister for, det er også en markant minister, hun afløser. Bertel Haarder har om nogen sat sit aftryk på undervisningsområdet og har ydet en stor indsats, hvilket aftvinger den største respekt", siger Jørn Ibsen.

Tina Nedergaard er 40 år og har været valgt til folketinget siden 2001. Hun har i sin tid på Christiansborg været både været it- og teleordfører, uddannelsesordfører, fødevare- og forbrugerordfører og fungerer i dag som partiets finansordfører. Tina Nedergaard har tidligere været ansat som konsulent i Dansk Arbejdsgiverforening, hvor hendes primære arbejdsområde var erhvervsuddannelserne.


  • Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier
  • Ny Vestergade 17, 2. sal
  • 1471 København K