DEG coverbillede 1208 x 734

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier søger ny vicedirektør

Personale

Vil du spille en afgørende rolle i at forme fremtiden for Danmarks erhvervsrettede uddannelser? DEG søger en vicedirektør, der kan navigere i komplekse politiske landskaber og styrke vores indflydelse på uddannelsespolitikken. 

DEG søger en vicedirektør, der er stærk på det strategiske plan, med gode relationelle og kommunikative kompetencer, og som trives i spændingsfeltet mellem politisk interessevaretagelse, stærkt sektorsamarbejde og livet i et effektivt uddannelsessekretariat. 

Som vicedirektør for DEG får du en nøglerolle i foreningens strategiske og politiske arbejde. Det skal ske i et tæt samarbejde med DEG’s direktør, bestyrelsen for I/S DEG som har det overordnede ansvar for DEG’s interessevaretagelse, samt de to foreninger DEG–Lederne og DEG–Bestyrelserne, som udlægger DEG’s strategiske og institutionspolitiske retning.

Din evne til at drive politisk interessevaretagelse overfor nøgleinteressenter, herunder arbejdsmarkedets parter, ministerier og andre uddannelsessektorer, vil være afgørende for vores succes. Du vil arbejde for at sikre et solidt analytisk grundlag for vores aktiviteter samt kommunikere analyser, resultater og politik i offentligheden og medierne. 

Du får ansvaret for at kvalitetssikre og koordinere sekretariatets opgaver samt understøtte og sparre med sekretariats medarbejdere i deres virke.

Som vicedirektør skal du formå at balancere mange forskellige hensyn, have gode samarbejdsevner og samtidig hele tiden holde et skarpt blik på retningen for erhvervsskolernes interessevaretagelse. Din dokumenterede erfaring inden for politisk interessevaretagelse og public affairs, sammen med et solidt netværk inden for uddannelsessektoren, vil være afgørende. Ud over en relevant uddannelsesmæssig baggrund og ledelseserfaring skal du være i stand til at engagere institutioner og skabe en motiverende arbejdsplads for vores medarbejdere.

Opgaver

  • Sparringspartner for foreningens direktør, bestyrelsesformandskabet og direktørerne på erhvervsskolerne.
  • Politisk interessevaretagelse ift. vigtige interessenter, heriblandt arbejdsmarkedets parter, ministerie og øvrige uddannelsessektorer.
  • Sikring af et analytisk grundlag under foreningens arbejde.
  • Kommunikation af analyser, resultater og politik i den offentlige debat og medierne.
  • Lede og sikre afholdelsen af større årlige events som årsmøde og direktørmøder.
  • Udvikling og vedligeholdelse af databeredskab mhp. rapportering og benchmark på sektorniveau.

Sekretariatet

Du bliver en del af et dedikeret sekretariat i centrum af København med engagerede og fagligt stærke kolleger, som brænder for uddannelsespolitik og for at sikre gode rammer for erhvervsskolernes elever og kursister. Samarbejde vægtes højt og du kan regne med, at dine kommende kollegaer vil hjælpe dig godt ind i arbejdsgangene og det sociale på kontoret.

Ansøgning

Send dit CV og en ansøgning til info@deg.dk senest torsdag den 14. september, hvis stillingen lyder som noget for dig. Mærk ansøgning 'Vicedirektør DEG'. 

Der afholdes løbende samtaler og tests. Vi forventer tiltrædelse den 1. november 2023. Har du spørgsmål til jobbet eller opgaverne, er du velkommen til at kontakte Jesper Nielsen, direktør i DEG på tlf. 25 65 92 78 eller mail jni@deg.dk.  

Om DEG

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, i daglig tale DEG, er forening for de erhvervsrettede uddannelser, hhx, htx, eud, eux og amu. DEG består af de to foreninger DEG–Lederne og DEG–Bestyrelserne, som arbejder for at skabe de bedst mulige forhold for de erhvervsrettede uddannelser til gavn for de elever og kursister, der vælger dem.

DEG varetager medlemsskolernes uddannelsespolitiske interesser over for arbejdsmarkedets parter, øvrige interessenter og politikere. Derudover rådgiver sekretariatet medlemmerne om jura, drift, økonomi og HR relaterede problemstillinger.

Kontakt

Jesper

Jesper Nielsen

Direktør
25 65 92 78