Philip og Rasmus

Fra venstre: Rasmus Kjær Slot og Philip Gyde Poulsen.

DEG ansætter to stærke profiler til sekretariatet

Personale

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har per første oktober budt to nye kollegaer velkommen, som skal styrke analyse- og rådgivningsarbejdet på henholdsvis VEU og gymnasieområdet.

Rasmus Kjær Slot er ny rådgivnings- og analysekonsulent i DEG, hvor han skal arbejde tværgående med analyse og rådgivning vedr. koblingen mellem beskæftigelsesområdet og erhvervsuddannelses-, voksen- og efteruddannelsesområdet. Et fokus bliver de lediges vej til AMU og EUD, samt dataunderstøttelse af VEU-området og det internationale perspektiv.

"Jeg har tidligere arbejdet med VEU i en praktikerrolle i en A-kasse, og ser nu frem til, sammen med DEG's medlemsskoler at finde på gode løsninger på de udfordringer, der er på området. Området er i en rivende udvikling og har stor politisk bevågenhed - blandt andet med trepartsaftalen i sidste måned. Her er DEG og vores medlemsskoler en stor ressource - og jeg ser frem til at hjælpe med at sætte den i spil," siger Rasmus. 

Rasmus kommer fra en stilling som konsulent i sekretariatet i HK Danmarks A-kasse, hvor han blandt andet har haft ansvar for jobrettet uddannelse. Rasmus har desuden tidligere været næstformand for Danske Studerendes Fællesråd og siddet i Forretningsudvalget i Dansk Ungdoms Fællesråd.

Gymnasieområdet skal understøttes af konsulent med undervisningserfaring

Philip Gyde Poulsen skal på gymnasieområdet rådgive og udvikle hhx og htx i tæt samarbejde med gymnasieudvalget.

”De seneste fem år har jeg på nært hold oplevet erhvervsgymnasiernes kvaliteter og elevernes faglige og personlige udvikling. Jeg er også stødt på nogle af de udfordringer, der påvirker erhvervsgymnasiernes evne til at forbedre forholdene for både elever og undervisere undervejs. Bl.a. udfordringerne med faglige mindstekrav og lærerkompetencer, samt faldende optag på HTX har spillet en stor rolle. Jeg ser frem til at samarbejde bredt for at styrke erhvervsgymnasiernes allerede eksisterende kvaliteter og løse de udfordringer, de står overfor,” siger Philip.

Philip kommer med flere års erfaring som underviser på erhvervsgymnasiet Slotshaven i Holbæk, hvor han primært har undervist i Engelsk og Almen Sprogforståelse. Philip har god erfaring med at etablere konstruktive samarbejder med folkeskoler i form af bl.a. innovations camps og tilbud om valgfag på gymnasiet for folkeskoleelever. Derudover har Philip siddet i Slotshavens råd for didaktisk nysgerrighed og haft rollen som mentor og kontaktlærer. Tidligere har Philip undervist på Akademiet for Talentfulde Unge, arbejdet som faglig vejleder på Syddansk Universitet og siddet i studienævnet som næstformand for Engelske og Amerikanske Studier.

Kontakt

Jesper

Jesper Nielsen

Direktør
25 65 92 78