Blyant, telefon, skrivebord

Er du DEG’s nye rådgivningskonsulent på gymnasieområdet?

Personale

Ved du en masse om hhx og htx? Lyder politikudvikling, udvalgsbetjening og rådgivning som discipliner for dig? Så er du måske vores nye kollega.

I Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) søger vi en rådgivningskonsulent, som vil få ansvaret for arbejdet med handelsgymnasiet (hhx) og teknisk gymnasium (htx). Gymnasieområdet dækkes også af en konsulent i vores analyseteam. Rådgivnings- og analysekonsulenten samarbejder tæt om gymnasieindsatsen.

Helt centralt for dit arbejde er betjening og understøttelse af DEG’s gymnasieudvalg; udarbejdelse af politiske indsatser på hhx og htx, høringssvar; konferencer for rektorerne samt planlægning og gennemførsel af konkurrencen ”DM i Erhvervscase”.

Du bliver det primære bindeled mellem erhvervsgymnasierne og embedsværket indenfor gymnasieområdet og vil være den, som medlemmerne søger rådgivning hos. Du skal være direkte sparringspart til ledelsen om dit arbejdsområde.

Derudover forventes du at bidrage til større tværgående arrangementer, såsom DEG’s årsmøde og Folkemøde, samt med materialer til bestyrelsernes møder.

Profil til Rådgivningsteamet

Dine opgaver

  • Udvalgsbetjening af foreningens gymnasieudvalg
  • Ansvarlig for det gymnasiale område overfor foreningens medlemmer.
  • Have overblik over indhold og forhold for hhx og htx og være bindeled til BUVM
  • Planlægning og gennemførelse af den årlige konkurrence ”DM i Erhvervscase”
  • Dialog og samarbejde med medlemskreds og interessenter
  • Samarbejde med kollegerne om public affairs og analyseindsats på gymnasieområdet


Dine kompetencer

  • Viden og indsigt i hhx og htx
  • Gerne en baggrund som underviser på hhx eller htx eller erfaring fra BUVM på gymnasieområdet
  • Du tager ejerskab til dit område, opsøger selv viden og tager teten.
  • Du har styr på de dagsordner, der vedrører hhx og htx og sørger for at inddrage gymnasieudvalget/sektoren
  • Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø med skiftende opgaver afhængig af den politiske dagsorden.
  • Du er udadvendt og ønsker at involvere DEG’s medlemsskoler i politiske løsningsforslag.
  • Du er initiativrig og løsningsorienteret og har let ved at inddrage relevante interessenter.

Stillingen

Stillingen er fuldtid på 37 timer uden øvre arbejdstid, men med stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet, så længe de ønskede resultater leveres. Arbejdet vil primært foregå på kontoret i Indre By med mulighed for hjemmearbejde. Du vil skulle på skolebesøg over hele landet samt deltage i bl.a. konferencer, hvor enkelte overnatninger må påregnes. Deltagelse i aktiviteter i weekenden forekommer meget sjældent.

Du bliver en del af et dedikeret sekretariat med engagerede og fagligt stærke kolleger, som brænder for uddannelsespolitik og for at sikre gode rammer for erhvervsskolernes elever og kursister.

Du kan altid regne med en hjælpende hånd fra dine kommende kollegaer, som vægter samarbejde højt. I DEG har vi et socialudvalg, der arrangerer hyggeligt aktiviteter, derudover holder vi sommerfest og julefrokost. Vi har desuden massageordning, yogahold, kantine, frugt og kaffe i litervis på et dejligt kontor i centrum af København.

I DEG ønsker vi at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og et CV på info@deg.dk senest tirsdag den 8. august 2023. Mærk ansøgningen: Rådgivningskonsulent, gym

Vi holder 1. samtaler 15. august og herefter 2. samtaler. Vi forventer tiltrædelse den 1. oktober 2023. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte direktør Jesper Nielsen på tlf. 25 65 92 78.

Om Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier

DEG er en interesseorganisation, hvis hovedfokus er at sikre bedst mulige rammer for, at erhvervsskoler over hele landet kan levere kvalitetsuddannelser. DEG er en central spiller på ungdomsuddannelses- samt voksen- og efteruddannelsesområdet og fungerer som omdrejningspunkt for medlemskredsen ift. den politiske interessevaretagelse for erhvervsskolesektoren. DEG har 72 medlemsskoler, der udbyder eud, eux, hhx, htx, stx og VEU. Sekretariatets konsulenter arbejder i fire teams - public affairs, rådgivning, administration og analyse. De fire teams arbejder tæt sammen om de fem hovedindsatsområder, som Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier har vedtaget skal sætte retningen for arbejdet i foreningen i de kommende år. Du kan læse mere om os på deg.dk.

Kontakt

Jesper

Jesper Nielsen

Direktør
25 65 92 78