Folkemøde

Find Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier på årets folkemøde

Folkemøde

Vi har samlet et overblik over interessante uddannelsesdebatter, som vi i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier gerne vil forbi.

Når Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier tager til folkemøde på Bornholm er det med en plan om at besøge de 32 debatter, som vi guider til i oversigten her. Du finder medarbejdere fra sekretariatet i blå t-shirts med Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier logo på. Hiv endelig fat i os. Vi håber, vi ses ☀️ 

Vores formandskaber og bestyrelsesmedlemmer deltager i en række debatter, som vi kan anbefale at svinge forbi. Her er et udpluk:

Ole Heinager, formand for DEG-L, skal 'løse trivselskrisen blandt unge på 45 minutter' torsdag kl. 13.00 - 14.00 i K20, og komme med vilde ideer til flere faglærte fredag kl. 12.45 - 13.45 i G10.

DEG-L's nye næsteformand, Rikke Christoffersen, deltager i en debat hos GL om karakterkrav på gymnasiet. Det finder sted torsdag kl. 12:30 - 13:25 i K8.

Formand for VEU-udvalgt i DEG, Lars Michael Madsen, skal debattere om de voksne kan være løsningen på manglen på faglærte. Spørgsmålet er, hvordan vi gør voksne klar til at vende tilbage til skolebænken efter mange år væk? Det foregår fredag kl. 13.00 - 14.00 i A23. 

Kasper Palm, formand for DEG-B, sætter fokus på modellen til efteruddannelse, og hvordan får vi flere med på efteruddannelsestoget hos Danske HF og VUC torsdag kl. 17.00 - 18.00 i A23.

Hver sjette student uddanner sig ikke videre. Hvordan kan vi hjælpe dem tilbage på sporet? Det skal næstformand i DEG-B, Lars Goldschmidt, være med til at debattere torsdag kl. 14:10 - 14:50 i H6.

Kontakt

Mette Bryde Nielsen

Mette Bryde Nielsen

Kommunikationskonsulent