DM i Teknologi og Erhvervscase logo

Lagkagehuset er årets erhvervscase

Pressemeddelelse

Lagkagehuset er årets virksomhed i erhvervscase-opgaven i DM i Teknologi og Erhvervscase 2021

Når DM i Teknologi og Erhvervscase for gymnasieeleverne fra det tekniske gymnasium, htx, og det merkantile gymnasium, hhx, skydes i gang, bliver det i år med udgangspunkt i detailkæden Lagkagehuset som årets virksomhedscase. 

- Vi er mægtig glade for, at Lagkagehuset har sagt ja til at være case i år. Det er en populær og interessant virksomhed, som jeg er helt sikker på, vores elever bliver begejstrede for at arbejde med, siger Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier, som står bag DM i Teknologi og Erhvervscase.

Lagkagehuset har en ambition om at bygge bro mellem erhvervs- og studieliv

Lagkagehuset ser frem til samarbejdet, og glæder sig til at følge hhx-elevernes dyst i at udvikle forretningsplaner, markedsstrategi og innovative forretningsidéer med udgangspunkt i Lagkagehuset som virksomhed. 

- Jo mere berøring med praksis de studerende har haft undervejs i deres uddannelse, jo lettere bliver transitionen fra studieliv til arbejdsliv. Derfor giver det mening at engagere os i DM i Teknologi og Erhvervscase. Vi tror og håber samtidig, at dette samarbejde vil være med til at åbne de studerendes øjne for de mange spændende uddannelses- og karrieremuligheder vi har i Lagkagehuset, siger Lagkagehusets Head of Learning & Development, Sisse Baungård.

Lagkagehusets Group Head of People, Jon Skålerud, supplerer:

- I Lagkagehuset er vi på en spændende udviklingsrejse, hvor vi altid stræber efter forbedringer. I den forbindelse er det meget værdifuldt at få input fra nogle af de talentfulde og passionerede unge mennesker, som kommer til at tegne fremtidens arbejdsmarked og samfund.

Dansk Erhverv er partner bag DM 

Dansk Erhverv er med for femte år i træk som partner for DM i Teknologi og Erhvervscase. Dansk Erhverv bidrager blandt andet med at udvælge årets casevirksomhed, finde dommere fra erhvervslivet og stiller Børssalen til rådighed på finaledagen den 29. september 2021.

For Dansk Erhverv er mesterskabet en væsentlig begivenhed, der kommunikerer vigtig viden om htx og hhx, herunder uddannelsernes tilknytning til erhvervslivet, teknologisk nytænkning samt kobling mellem teori, innovation og virkelighed.

- Hhx- og htx-uddannelserne er unikke, fordi undervisningen kombinerer teori og praksis. Gennem projektarbejde får eleverne sat kød og blod på, hvad fagene kan og skal bruges til på den anden side af uddannelsessystemet. Vi er derfor både stolte over og glade for, at Lagkagehuset vil bidrage til, at vi får det budskab ud til langt flere unge, siger Claus Rosenkrands Olsen, uddannelsespolitisk chef i Dansk Erhverv.

Læs mere om DM i Teknologi og Erhvervscase og følg os på facebook

Emne