Kvalitetsnetværket

Ny styregruppe til Kvalitetsnetværket

Netværk

Det er med stor taknemmelighed og anerkendelse, at vi nu annoncerer den nye styregruppe for Kvalitetsnetværket.

Efter to år med dedikeret og fremragende arbejde, vil den nuværende styregruppe gennemgå en delvis fornyelse. Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte tak til de afgående medlemmer for deres store indsats og bidrag til netværkets succes. Deres bidrag og engagement har styrket netværkets position og relevans betydeligt.

Blandt de mange initiativer, som den afgående styregruppe har taget, er gennemgangen af tilsynsplanen for 2023, en dybdegående behandling af ”entydigt ansvar i trepunktsaftalen”, innovative tilgange til håndtering af lærerstyret undervisning, og udvikling af strategier for håndtering af VTU. Disse initiativer har alle været velvalgte og lærerige og har mødt stor deltageropbakning fra netværket. 

Vi byder nu velkommen til fire nye medlemmer i styregruppen, som vil påbegynde arbejdet i det kommende år. Denne friske tilgang og nye perspektiver lover godt for netværkets fremtid. Det bliver spændende at se, hvordan de nye medlemmer vil bidrage til at fortsætte og udbygge vores arbejde med kvalitet og forbedring i erhvervsuddannelserne.

Den nye styregruppe består af følgende: 

Navn

Organisation

Carsten Dam

Tradium

Tina Møller Steenstrup

AMU Nordjylland

Lone Stahlfest Møller

Roskilde tekniske skole

Maibritt Christensen

SOSU Østjylland

Rikke Leander

ZBC

Jette Emborg Nielsen

SOSU H

Pernille Krog Poulsen

EUC Nordvest

Irina Hilma

Køge Handelsskole

Vi ser frem til nogle spændende år med nye muligheder og udfordringer, som vi sammen vil tackle for at skabe en endnu stærkere uddannelsessektor.

Husk at Kvalitetsnetværket

  • er for alle der arbejder med data og kvalitet
  • favner både EUD, AMU og Gym
  • forankret i DEG og en direkte linje ind til BUVM
  • er et samarbejdende netværk hvor viden deles med alle. 

Så prik din kollega på skulderen og få dem til at tilmelde sig netværket. Det er ikke bindende og gøres nemt ved at sende en mail til info@deg.dk.

 

Kontakt

Rasmus

Rasmus Glavind Espersen

Analysekonsulent – hhx, htx & tilsyn