Alex

Ny vicedirektør i Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier

Personale

Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier henter ny vicedirektør fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA).

Det bliver Alex Hooshiar, der overtager den ledige vicedirektørstol i Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier. Den nye vicedirektør er 40 år gammel og har en lang karriere bag sig i bl.a. Beskæftigelsesministeriet og i Dansk Arbejdsgiverforening. Han kommer fra en stilling som chef for Ledelses- og Kommunikationssekretariatet i NFA, hvor han bl.a. har haft ansvaret for at synliggøre NFA overfor politiske aktører, arbejdsmarkedets parter og fonde.

”Jeg ser frem til at arbejde for at styrke DEG i det uddannelsespolitiske landskab og styrke DEG’s samarbejde med skolerne. Samtidig ser jeg frem til at vende tilbage til de erhvervsrettede ungdoms- og voksenuddannelser, der er centrale ift. at sikre flere faglærte og at medarbejdere har kompetencer til at begå sig på et arbejdsmarked i hastig udvikling”, siger Alex Hooshiar.

Han har bl.a. koordineret flere trepartsforhandlinger og den store beskæftigelsesreform i 2014 samt sekretariatsbetjent en række ekspertudvalg, herunder VEU-ekspertudvalget. 

Direktør for DEG, Jesper Nielsen, er meget glad for ansættelsen af Alex Hooshiar som ny vicedirektør.

”Med ansættelsen af Alex har vi fået en meget dygtig, strategisk og vellidt vicedirektør, der kan navigere i komplekse politiske landskaber og styrke DEG på uddannelsesområdet – ikke mindst i forhold til samarbejdet med arbejdsmarkedets parter og medlemsskolerne. Samtidig har han stærke kompetencer som leder”, siger Jesper Nielsen.

Alex Hooshiar har bl.a. været ansat i Københavns Kommune, daværende Arbejdsmarkedsstyrelsen, Beskæftigelsesministeriets departement og Dansk Arbejdsgiverforening. Han tiltræder som vicedirektør i DEG den 1. december 2023. 

Kontakt

Jesper

Jesper Nielsen

Direktør
25 65 92 78