Regionalt mesterskab Aalborg

Ida Thybo Pedersen, Anne Katrine Gade-Larsen, Frederikke Buchvardt og Laura Villadsen Mehlsen fra EUC Nordvest, Morsø deltog i DM i Erhvervscase sidste år. Her ses holdet i gang med at præsentere deres løsning dommerne ved det regionale mesterskab i Aalborg 2022.

På tirsdag løber de regionale mesterskaber i DM i Erhvervscase af stablen

Arrangement

Tirsdag den 5. september skal 34 hold hhx-elever fra hele landet dyste om en plads i finalen i DM i Erhvervscase.

Aalborg Handelsskole, Tietgen Handelsgymnasium og Lyngby Handelsgymnasium, UNORD er værter for de regionale mesterskaber i DM i Erhvervscase, hvor 34 hold skal præsentere deres bedste løsning på årets erhvervscase, som er stillet af optikerkæden Louis Nielsen. 

Eleverne har på forhånd analyseret, vurderet og fundet kreative, innovative løsninger på konkrete udfordringer, som eleverne selv definerer ud fra deres egne undersøgelser af Louis Nielsen. 

Tirsdag skal eleverne præsentere deres løsning for dommerhold, der består af lærere, repræsentanter fra virksomheder og medarbejdere fra casevirksomheden Louis Nielsen. Dommerholdene finder to hold fra hver regionale konkurrence, som går videre til finalen der afholdes den 20. september på Børsen i København. 

Ved finalen skal holdene igen præsentere deres løsning, men for nye dommerhold. Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye kommer og taler til finalisterne ifm. kåringen af første, anden og tredje pladsen. Vinderne er det hold, der har den skarpeste, mest kreative og realiserbare forretningsidé.

Held og lykke til alle elever, der stiller op i de regionale mesterskaber.

Emne

Kontakt

Rasmus

Rasmus Glavind Espersen

Analysekonsulent – hhx, htx & tilsyn