Årsmøde 2024 NY

Tilmeldingen til årsmødet er åben

Arrangement

Årsmødet den 24.-25. april 2024 stiller skarpt på: Visioner for fremtidens erhvervsrettede uddannelser - hvad nu?

Efterspørgslen fra elever, lærlinge og kursister har ændret sig. Flere erhvervsrettede uddannelser oplever vigende søgning, og nye generationer stiller ændrede krav til, hvad uddannelserne skal kunne levere. Samtidig er udviklingen i samfundet præget af store forandringstendenser – den teknologiske udvikling, introduktionen af kunstig intelligens og den grønne omstilling - der griber ind i arbejdsmarkedet og kravene til fremtidens erhvervsrettede kompetencer. 

Vi skal i fællesskab kigge på de samfunds- og uddannelsestendenser vi ser i dag, og hvad de betyder for de erhvervsrettede uddannelser. Kom og bliv klogere på, hvordan erhvervsskolerne skal omfavne de udfordringer og muligheder, som omstillingerne bringer med sig.

Programmet er nøje sammensat, så der med masser af spændende workshops og breakout sessions er noget for enhver smag. Du kan glæde dig til at opleve adm. direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen. Vi får også fornemt besøg af børne- og undervisningsministeren, Mattias Tesfaye samt oplæg fra Betina Liliendal og Liselotte Lyngsø. Herudover kan du opleve en række ordførere debattere aktuelle uddannelsespolitiske emner, og elevorganisationerne står for et fælles indslag med en række ungdomspartier. Det hele bliver styret af vores kyndige moderator, journalist Rie Helmer. 

Vi kan derfor love et fagligt – men også festligt - årsmøde spækket med ny viden og inspiration samt rig mulighed for netværk og sparring. Du kan godt glæde dig, det bliver stort!

Du kan læse mere og tilmelde dig her: 

Årsmøde
Den 24.-25. april 2024
Nyborg strand - Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Visioner for fremtidens erhvervsrettede uddannelser - hvad nu?

 

Kontakt

Alex

Alex Hooshiar

Vicedirektør