Klimacases

Virksomheder, der arbejder med bæredygtighed, er klar til at komme helt ind i undervisningslokalet 

Nyhed

Fire virksomheder som arbejder målrettet og struktureret med bæredygtighed, kan nu bruges som case i undervisningen på erhvervsskolerne. 

De første fire cases af 10 om ambitiøse danske virksomheder, som arbejder målrettet og struktureret med bæredygtighed, er nu klar til at blive brugt i undervisningen på erhvervsskolerne. 

Undervisere fra forskellige skoler i hele landet har været med ude og besøge virksomhederne, og er på baggrund af besøg og videomateriale kommet med ideer til, hvordan de forskellige cases kan bruges i undervisningen i det fag, de underviser i. 

I forbindelse med lanceringen af de første cases inviterer DEG til et introduktionswebinar om materialet til august:

Webinar
14. august kl.14.00-15.30
Teams

DEG inviterer til webinar om klimavirksomhedscases, der kan give inspiration til undervisning inden for grøn omstilling og bæredygtighed på eud, eux, hhx og htx.

I de fire klimacases sætter ledelse og medarbejdere fra Give Steel, Sinatur hotelkæden, IBF og IKEA ord på, hvilken rolle de har i virksomhedens grønne omstilling og hvordan de konkret arbejder med grøn omstilling i deres dagligdag.

Klimavirksomhedscasene kan bruges som læringselement i undervisningen og har til formål at gøre det håndgribeligt for eleverne, hvordan de kan arbejde med grøn omstilling med deres fag og faglighed. 

DEG laver i alt 10 klimavirksomhedscases inden for forskellige brancher, som alle kommer til at ligge på siden her. Alle cases består af videointerviews med medarbejdere, baggrundsmateriale om virksomhederne samt ideer til, hvordan den enkelte case kan bruges som læringselement i forskellige fag på uddannelserne.

De første fire klimacases finder du her:

Klimacase Sinatur

Mangler du inspiration til undervisningsforløb, som styrker erhvervsskoleelevers klimahandlekompetencer? Sinatur har tænkt bæredygtighed helt ind i kernen af deres virksomhed og har stillet sig til rådighed som case for eleverne på erhvervsskoler- og...

IKEA

Mangler du inspiration til undervisningsforløb, som styrker erhvervsskoleelevers klimahandlekompetencer? IKEA har tænkt bæredygtighed helt ind i kernen af deres virksomhed og har stillet sig til rådighed som case for eleverne på erhvervsskoler- og...

Klimacase Give Steel

Mangler du inspiration til undervisningsforløb, som styrker erhvervsskoleelevers klimahandlekompetencer? Give Steel har tænkt bæredygtighed helt ind i kernen af deres virksomhed og har stillet sig til rådighed som case for eleverne på erhvervsskoler-...

Klimacase IBF

IBF

Mangler du inspiration til undervisningsforløb, som styrker erhvervsskoleelevers klimahandlekompetencer? IBF har tænkt bæredygtighed ind i deres produkters funktion og har stillet sig til rådighed som case for eleverne på erhvervsskoler- og gymnasier...

Projektet er lavet med støtte fra Villumfonden.